Förenklar din vardag.

PowerPage förenklar din vardag genom att samla och presentera data i stilrena och lättöverskådliga rapporter eller med fulla analysmöjligheter. PowerPage utgår ifrån data du redan har i befintliga IT-system och ger dig kunskapen du behöver för att fatta rätt beslut.

Med standardversionen av PowerPage är du igång på bara några timmar.

Nyttan med PowerPage
Hjälper dig visualisera nyckeltalen och förstå affären
– så du kan fatta rätt beslut för din verksamhet.

Samkör datakällorna

PowerPage samlar in och samkör data från exempelvis verksamhets-, ärendehanterings-, löne- och affärssystem. Det ger dig tillgång till all data på ett och samma ställe.

Anpassade vyer

Du arbetar direkt i PowerPage för att ta fram aktuella beslutsunderlag. Du justerar snabbt och enkelt vilka nyckeltal du vill använda och presentera.

Stilrena rapporter

Med PowerPage är du igång och gör professionella rapporter som hjälper din organisation att fatta rätta beslut - på bara några timmar.

Effektiva lösningar

PowerPage förenklar radikalt arbetet med att leverera en fungerande BI-lösning. Du kan räkna tid i timmar och dagar istället för veckor och månader.

- "Komplexiteten med Business Intelligence försvinner helt med PowerPage."

– Martin Horning, Director Operations, Bring SCM
- "Med PowerPage kan jag trimma min verksamhet genom att på ett enkelt och snabbt sätt finkalibrera den data jag redan har, till relevant information för mina uppdragsgivare."

– Per-Erik Eriksson, Telia
- "PowerPage sammanställer snabbt informationen jag behöver för att ta rätt beslut. Med analys och rapportstödet kan jag enkelt delegera genomförandet till rätt personal och effektivisera verksamheten."

– Tomas Olausson, Ägare, BTO Mekaniska
- "Genom dagliga rapporter har Powerpage hjälpt oss att sprida information som hjälper personalen i deras dagliga arbete. De har varit väldigt lyhörda och givit oss en lösning som har varit anpassad för vår verksamhet."

– Johan Petersson, Sales Manager Cutting Tools, Tooling Division

Effektiv Business Intelligence sedan 2007

2007 levererades den första versionen av PowerPage för att stötta Telia med att följa upp säkerhetsrelaterade incidenter och prioritera de förebyggande insatserna. Sedan dess har vi haft nöjet att jobba tillsammans med ett stort antal nordiska kunder som alla hittat sitt användningsområde för effektiv BI. Kunder finns inom en rad olika branscher, däribland transport och logistik, telekom, offentlig förvaltning, energi och kommersiella fastigheter.

PowerPage används idag av organisationer i alla storlekar, allt från ledande företag inom sin bransch till mindre lokala aktörer. Tack vare PowerPage enkla grundutförande kan det ge effekt redan efter några timmar oavsett hur omfattande din befintliga data är.

Bakgrunden till dagens lösning

PowerPage är en kraftfull BI-lösning som ger dig full kontroll på dina nyckeltal.

Senaste artiklarna från Excelerera

I bloggen Excelerera listar vi tips & trix som hjälper dig få ut mer av ditt Excel-användande.

2019-09-21
LETARAD är funktionell men begränsad genom att den alltid söker till vänster i listan. Genom att kombinera INDEX och PASSA ges full frihet men är en längre formel. Här ges tips om hur du kan använda rättstavningsfunktionen för att skriva komplexa formler.
2019-09-17
+ – * och &. Ampersand, ”et-tecken”, lägger ihop två texter. Kan användas till att exempelvis lägga ihop för-, och efternamn;

Vill du veta mer?

Fyll i kontaktformuläret nedan så hjälper vi dig komma igång med PowerPage. Du kan även boka in en kostnadsfri konsultation för att få en bättre inblick i hur PowerPage kan hjälpa dig nå dina mål.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.