Kontakt

– Ta första steget mot en effektivare Business Intelligence

Vi finns med på hela resan

När du arbetar med oss så är vi med hela vägen från initial uppstart till löpande förvaltning av systemet. Det är en trygghet för dig och du kommer alltid ha samma huvudsakliga kontaktperson. Faktum är att PowerPage alltjämt ägs, utvecklas och förvaltas till fullo av samma team som byggde grundversion för snart 15 år sedan.

Möt teamet

Vi utgår från Stockholm men har en nationell rikstäckning och hjälper kunder från Malmö i söder till Umeå i norr – vi har även fysisk närvaro på Åland och i Finland. Du är varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning, där tar vi reda på vilka utmaningar PowerPage kan lösa för dig.

Bo Sinander

Developer and BI-Specialist
Tel: +46 70-550 00 00
Mail: bo.sinander@powerpage.se

Joel Iverlöv

Sales Manager
Tel: +46 72-525 00 00
Mail: joel.iverlov@powerpage.se

Therése Röjsäter

Key Account Manager (Finland)
Tel: +358 40-769 68 00
Mail: therese.rojsater@powerpage.se

Senaste artiklarna från Excelerera

I bloggen Excelerera listar vi tips & trix som hjälper dig få ut mer av ditt Excel-användande.

2019-09-21
LETARAD är funktionell men begränsad genom att den alltid söker till vänster i listan. Genom att kombinera INDEX och PASSA ges full frihet men är en längre formel. Här ges tips om hur du kan använda rättstavningsfunktionen för att skriva komplexa formler.
2019-09-17
+ – * och &. Ampersand, ”et-tecken”, lägger ihop två texter. Kan användas till att exempelvis lägga ihop för-, och efternamn;

Vill du veta mer?

Fyll i kontaktformuläret nedan så hjälper vi dig komma igång med PowerPage. Du kan även boka in en kostnadsfri konsultation för att få en bättre inblick i hur PowerPage kan hjälpa dig nå dina mål.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.